De seksuele sportschool

Kan je je seksualiteit trainen? Het antwoord is:  Ja! 
Leer je hier allemaal standjes? 
Nee, zéker niet! En voor porno of een partner moet je ook ergens anders zoeken. 

Je komt hier om jouw seksualiteit te trainen en zeker 10 x zo sterk, wijs en energiek te worden,
Omdat jij verantwoordelijk bent voor je eigen seksualiteit en de groei daarin!
Oók als je al een goed seksleven hebt, kan je er een enorme verdieping en groei in krijgen. 

Wát er in het verleden ook is gebeurd in je seksuele leven, of je nu kinderen kreeg, of minder goede ervaringen hebt met seksualiteit, of dat je je helemaal geen seksueel wezen meer voelt, Je kunt altijd je eigen seksuele identiteit ontwikkelen en omarmen.

Waarom zou je dat willen doen?

Seksuele energie is de bron van alle leven en voortbestaan, zoals je weet. Daar ben jij ook uit geboren. 
Maar wat we ons in onze westerse cultuur niet realiseren, is dat we, behalve voor het krijgen van kinderen, onze seksuele energie kunnen gebruiken en doorontwikkelen, zodat we ons leven lang gezond blijven en tot op hoge leeftijd actief. 
Waarvoor gaat een mens naar de sportschool? 
Om fit te blijven ?
actiever te worden ? 
meer energie te krijgen ?
Beter in je vel komen ?
Er beter uit te zien ?
meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen ?

Dat train je óók in de seksuele sportschool!

Hoe gaan we dat aanpakken?


Je gaat 2 weekenden naar een fantastische plek in Noord-Groningen, een voormalig vrouwenklooster,   waar we live de theorie doornemen van de cursus Vallei-orgasme. Je kunt er al je vragen stellen en je staat verstelt van de nieuwe inzichten die je krijgt over seksualiteit.  
Je leert over de vrouwelijke anatomie van het uiterlijk en het innerlijk landschap,  van je hart tot je seksuele organen.
We doen meditatieve oefeningen en Chi-kungs, als het weer het toe laat doen we dat buiten in de kloostertuin.
Je doet erotisch huiswerk - alleen, in de beslotenheid van je eigen slaapkamer. 

Je doorleeft een nieuwe, een andere vorm van seksualiteitsbeleving. Je zakt dieper in je vrouwelijkheid. Je ontwikkelt een stevige basis voor je eigen leven en je seksleven wordt er vele malen beter op! 

Gastdocent  Annemarie Reilingh van Ít’s My Pleasure leert je hoe te voelen en hoe je jezelf kunt beminnen

Na het 1e  weekend ga je thuis aan de slag met de luisterlessen van de cursus Vallei-orgasme. Elke 2 weken zien we elkaar online,  zodat je je vragen, ervaringen en evt weerstand kunt delen. Ik deel mijn kennis en ervaring met je. Na 4 maanden, als de online training is voltooid, geef ik je nog maandelijks online groepsbegeleiding.  Ook ben ik altijd bereikbaar voor je als je vastloopt of tussendoor nog vragen hebt. 

Na een half jaar vind het 2e weekend plaats en ook daarna blijven we maandelijks online bij elkaar komen.  We sluiten het jaar af met 
een laatste bijeenkomst, een dag terug in het klooster waar je zoveel prachtige dingen over jezelf leerde, met de vrouwen met wie je op reis was en je zet je reis verder voort, met een schat aan kennis, ervaring en energie. 

Waar, wanneer en hoeveel?

De weekenden en de afsluitende dag vinden plaats in Herberg Het Klooster in Kloosterburen.
Het 1e weekend is op 5 en 6 oktober 2019
het 2e weekend in april 2020
de afsluitdag in september 2020

De totale jaartraining is inclusief overnachtingen in het mooie klooster, vegetarische maaltijden, onbeperkt koffie, thee. water en iets daarbij.
Ook de online training t.w.v. 247 euro is inclusief.
Een intakegesprek en begeleiding door je Valleicoach Anita Groeneveld, gedurende het hele jaar, tijdens de 2 weekenden en de afsluitende dag, plus 16 online groepsbijeenkomsten.  plus minimaal 2 online individuele gesprekken. Meer indien nodig. 
Lessen in anatomie, in zelfbeminning, in bewustwording, in zakken ik je vrouwelijkheid, in Chi Kungs, in helende klanken, en een ongekende hoeveelheid wijsheid en kennis voor de rest van je leven.  Energie om je leven lang uit te putten. Een rijk seksueel leven tot op hoge leeftijd. Een stralend uiterlijk, een aantrekkingskracht op anderen. Een leven lang liefde voor jezelf. 

Jouw investering in jezelf = 2450,-

Vroegboekkorting tot 1 augustus 2019 = 2150,-

Heb je een bedrijf, waarbij je de kosten kunt aftrekken, dan is dit exclusief btw, anders inclusief.

Ja! hier wil ik aan meedoen!

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief 


Levenslust!

KvK 67476376

Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram