Laden Evenementen

Halfjaartraject in het Noorden: Drenthe

07 februari 2024

 

Wil jij nu eindelijk wel eens geluk en liefde in je leven? Wil je je seksualiteit ontwikkelen op een nog ongekende maar integere manier? Waardoor je liever voor jezelf wordt en een fijne aantrekkingskracht hebt op anderen?

Voel de verbondenheid met je eigen vrouwkracht, weet je gedragen door oude kennis over gezondheid, energie en seksualiteit.

Het ligt binnen handbereik.

Wordt zelf je eigen prinses op het witte paard!

Ben je seksueel misschien wat ingeslapen?

En wellicht ben je uitgeblust omdat je zóveel dingen te doen hebt. Je kinderen die je soms gillend gek maken en je partner die teveel op je lip zit…  Irritatie?

Dan komt er meestal ook niet veel van liefdevol met jezelf omgaan, of van een heerlijke vrijpartij met je geliefde.  Dat schiet er sowieso wat bij in, de laatste maanden, of is het eigenlijk al jaren niet meer zo’n spetterend avontuur?

Misschien zelfs al sinds de bevalling eigenlijk, dat je minder zin hebt in seks. Of sinds de verhuizing. Of….? Terwijl je vroeger zo’n bruisend liefdesleven had. Wat is er toch gebeurd?

Maar belangrijker, hoe kan je dat weer veranderen?

En wat kan je seksualiteit betekenen voor het ontwikkelen van je bewustzijn?

Hoe kan je weer een liefdevolle relatie met je eigen lichaam krijgen? En hoe kan je weer openstaan voor liefdevolle aanraking door een ander?

Dat leer je in deze prachtige online cursus, in een zeer betamelijke setting, met live begeleiding door een zeer ervaren Vallei-coach, Anita Groeneveld.
En nee, die zit niet naast je bed. Want je traint altijd alleen in de veilige intimiteit van je eigen slaapkamer. Maar je kan wel alles met haar delen, individueel, en samen met andere vrouwen, die hetzelfde pad als jij lopen. Dit doe je in de 3-wekelijkse live bijeenkomsten of de individuele zoom-sessies waarin veiligheid en betamelijkheid voorwaarde zijn.

Je leert jezelf opnieuw beminnen in een heel veilige situatie: Thuis, in je eigen slaapkamer, met de deur op slot.  En als je het even niet meer weet, dan kan je dat online bespreken met je coach en desgewenst live met de andere vrouwen in deze veilige kring.

“Anita is een wijze vrouw waarbij jij je direct veilig voelt. Anita weet wat je bedoelt en ze zegt eigenlijk altijd precies de juiste dingen waar je wat aan hebt.” (Karin, 58)

Al snel na het begin van de training en zéker na 6 maanden -én de jaren daarna- weet je hoe het ook alweer aanvoelt: liefdevol contact. Als je die weg van de zelfbeminning inslaat, leer je jezelf op een dieper niveau kennen, je komt weer in contact met je eigen krachtbron: Je seksualiteit.

Maar dat is niet het enige. Als je die seksuele energie weer stromend krijgt, vergroot je het zelf herstellend vermogen en wordt je gezonder, energieker en minder snel moe.  Je gaat weer blaken van energie en ook je omgeving zal merken dat je straalt!

Je ontwikkelt jezelf tot een wijze,  wervelende, wetende vrouw.

Eerst even contact met Anita?  Maak dan hier een afspraak in mijn agenda, dan kunnen we er via Zoom even over praten om te kijken wat voor jou het beste is.

Praktisch:

Binnenkort zijn er de individuele online intakegesprekken met mij, je coach Anita.

De 1e live groepsbijeenkomst is op woensagavond  7  februari in ’t Oer, Tynaarlo. 

Vóór die tijd heb krijg je les 1 van het lesmateriaal online in huis en kan je aan de gang met de 1e les en opdracht. Er zijn  totaal 8 lessen en het lesmateriaal blijft altijd in je bezit.

Vanaf de begindatum is er elke 3 weken een live bijeenkomst o.l.v. mij, je Vallei-coach Anita. Daarin stel je je vragen, deel je je ervaringen en doen we aanvullende oefeningen en meditaties.

Daarnaast zijn er individuele online sessies, minimaal 4, meer indien gewenst.

Doe je ook mee met de online chi kung lessen elke maandag om 09.00 uur?

Elke 2 weken opent zich een nieuwe les. Intussen zijn er de live groepsbijeenkomsten.  Hierdoor blijf je ‘bij de les’ en ga je ook resultaten waarnemen in je dagelijks leven.

Dit is een intensieve cursus waar je de rest van je leven wat aan hebt. Het vraagt je eigen, liefdevolle inzet en er wacht je een vriendelijke, warme en aandachtige coachgroep en een coach waarbij je je thuis voelt.  Je gaat zóveel leren!

Wat krijg je?

* 9 live groepsbijeenkomsten in een prettige omgeving, begeleid door ervaren vallei-coach Anita.

* Minimaal 4 individuele coachingssessies online, meer indien gewenst.

* Elke maandagochtend online Chi kungles.

* Het altijd toegankelijke lesmateriaal van Vallei-orgasme.

* Instructiefilm ‘Ontdek je Plekjes’.

* Een heel nieuwe beleving van je seksualiteit.

* Gezondheid door vergroting zelfhelend vermogen.

* Een veilig thuiskomen in je bekken.

* Een leven lang beheer over je energie, zelfliefde en geluk.

* Veel extra bonusmateriaal in de vorm van heldere instructiefilmpjes, tekeningen en e-mails.

Wat is je investering?

Dit hele mooie pakket kost €745, maar met mijn kortingscode betaal je slechts €695,-

Gun jezelf dit geluk!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
19:30 - 21:00 CET

Locatie

’t Oer
Bondweg 4
Tynaarlo, Groningen 9482 TN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0622421666
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Levenslust!
Anita Groeneveld