Laden Evenementen

« Alle Evenementen

In 6 maanden jouw seksuele geluk vergroten!

15/12/2020 @ 08:00 - 15/06/2021 @ 17:00

€397,

 

Ben jij seksueel ook ingeslapen?
Voel je je niet meer sensueel?
Ben je uitgeblust omdat je zóveel dingen te doen hebt? De corona-maatregelen je tot híer zitten? Je kinderen die  nu alwéér de hele dag thuis zijn?
Je partner die teveel op je lip zit?
Irritatie?
Dan komt er meestal ook niet veel van liefdevol met jezelf omgaan, of van een heerlijke vrijpartij met je geliefde.  Dat schiet er sowieso wat bij in, de laatste maanden, of is het eigenlijk al jaren niet meer zo'n spetterend avontuur?

Misschien zelfs al sinds de bevalling eigenlijk, dat je minder zin hebt in seks. Of sinds de verhuizing. Of....?
Terwijl je vroeger zo'n bruisend liefdesleven had.
Wat is er toch gebeurd?

Maar belangrijker, Hoe kan je dat weer veranderen?

En wat kan je seksualiteit betekenen voor het ontwikkelen van je bewustzijn?

Hoe kan je weer een liefdevolle relatie met je eigen lichaam krijgen? En hoe kan je weer openstaan voor liefdevolle aanraking door een ander?

Dat leer je in deze prachtige online cursus, in een zeer betamelijke setting, met live begeleiding door een zeer ervaren Vallei-coach, Anita Groeneveld.
En nee, die zit niet naast je bed. Want je traint altijd alleen in de veilige intimiteit van je eigen slaapkamer.
Maar je kan wel alles met haar delen, individueel, en samen met andere vrouwen, die hetzelfde pad als jij lopen. Dit doe je in de 3-wekelijkse zoom-sessies waarin veiligheid en betamelijkheid voorwaarde zijn.

Je leert jezelf opnieuw beminnen in een heel veilige situatie: Thuis, in je eigen slaapkamer, met de deur op slot.  En als je het even niet meer weet, dan kan je dat online bespreken met je coach en desgewenst met de andere vrouwen in deze veilige kring.

                 "Anita is een wijze vrouw waarbij jij je direct veilig voelt. Anita weet wat je bedoelt en ze zegt eigenlijk altijd precies de juiste dingen waar je wat aan hebt." (Karin, 58)

Na 6 maanden -én de jaren daarna- weet je hoe het ook alweer aanvoelt: liefdevol contact. Als je die weg van de zelfbeminning inslaat, leer je jezelf op een dieper niveau kennen, je komt weer in contact met je eigen krachtbron: Je seksualiteit.

Maar dat is niet het enige. Als je die seksuele energie weer stromend krijgt, vergroot je het zelfherstellend vermogen en wordt je gezonder, energieker en minder snel moe.  Je gaat weer blaken van energie en ook je omgeving zal merken dat je straalt!

Eerst even contact met Anita?  Stuur me een MAIL, dan kunnen we kijken wat voor jou het beste is.

 

Praktisch:

Binnenkort zijn er de individuele online intakegesprekken met mij, je coach Anita.

We starten weer zodra zich genoeg vrouwen hebben aangemeld. Dan krijg je les 1 van de cursus online in huis en kan je aan de gang met de 1e les en opdracht. Er zijn  totaal 8 lessen.

Vanaf de begindatum is er om de week een online bijeenkomst o.l.v. je Vallei-coach Anita. Daarin stel je je vragen, deel je je ervaringen en doen we aanvullende oefeningen en meditaties.  Daarnaast zijn er individuele sessies, minimaal 1 per maand, meer indien gewenst.

Na 2 weken krijg je de 2e les. Je doet dus 2 weken over elke les. Intussen zijn er de online individuele- en groepsbijeenkomsten.  Hierdoor blijf je 'bij de les' en ga je ook resultaten waarnemen in je dagelijks leven.

Dit is een intensieve cursus waar je de rest van je leven wat aan hebt. Het vraagt je eigen, liefdevolle inzet en er wacht je een vriendelijke, warme en aandachtige coachgroep en een coach waarbij je je thuis voelt.  Je gaat zóveel leren!

Wat is je investering?
De intensieve training 'Seksueel geluk' met 12 individuele- en groepsbijeenkomsten en inclusief het online lesmateriaal van Vallei-orgasme 
kost je nu slechts €397,-

Als je je direct wilt inschrijven, kan dat HIER

Gun jezelf dit geluk!

Gegevens

Begin:
15 december @ 08:00
Einde:
15/06/2021 @ 17:00
Kosten:
€397,

Organisator

Levenslust!
Telefoon:
0622421666
E-mail:
anitagroeneveld@levenslustcoaching.nl
Site:
www.levenslustcoaching.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram