Laden Evenementen
logo-levenslustcoaching

Info-avond Vallei-orgasme in Winsum.

23 januari 2023

De technieken van het Vallei-orgasme leren je hoe je met je seksuele energie  -pure levenskracht die gewoon voor het oprapen ligt- elke dag van binnenuit je batterijen oplaadt. Dat voel je en dat zie je. Aan die blos op je wangen, die sprankeling in je ogen en aan die overvloed van energie. En je leert ook nog eens op een hele andere manier met je seksualiteit omgaan.

Het is een oeroude techniek in een springlevend jasje die je stap voor stap leert.  Veilig, in je eentje,  in je vertrouwde omgeving.

Ook op het Hoogeland in Groningen is er belangstelling voor het Vallei-orgasme. Daarom organiseer ik, Vallei-coach Anita Groeneveld, een info avond voor vrouwen in Winsum. Kom langs en laat je bijpraten over het Vallei-orgasme.

Hoe zorg je dat je weer een liefdevol en stromend leven hebt, hoe blijf je vitaal tot je 100ste en hoe word je weer seksueel gelukkig? Het antwoord ligt diep in jezelf en je kunt leren hoe je weer contact maakt met je eigen basis, je liefdevolle oerkracht.
Je seksualiteit is je levensenergie. Ook als het ‘verdwenen’ is, kun je het je weer eigen maken. Ik vertel je er alles over.
Als je ermee aan de slag wilt, kun je daarna eventueel aansluiten bij het halfjaartraject ‘Seksueel Geluk’ op dezelfde plek.

 

Tickets: qr-code

of via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/VOWinsum

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
23 januari 2023
Tijd:
19:30 - 21:30 CET
Kosten:
EUR10,

Locatie

De Oude Manege
Netlaan 1a
Winsum, Groningen 9951 SG Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0622 421 666

Organisator

Levenslust!
Telefoon
0622421666
E-mail
anita@levenslustcoaching.nl
Bekijk de site van Organisator