Laden Evenementen

Live Halfjaartraject ‘Seksueel Geluk’

07 september 2022

Wil jij nu eindelijk wel eens geluk en liefde in je leven? Wil je je seksualiteit ontwikkelen op een nog ongekende maar integere manier? Waardoor je liever voor jezelf wordt en een fijne aantrekkingskracht hebt op anderen?

Voel de verbondenheid met je eigen vrouwkracht, weet je gedragen door oude kennis over gezondheid, energie en seksualiteit.

Het ligt binnen handbereik.

Jouw seks is echt niet stuk. Het ligt misschien alleen wat verborgen, waardoor je je minder sensueel voelt.

Het afgelopen jaar was ook niet zo motiverend.  Ben je seksueel wat ingeslapen?

En wellicht ben je uitgeblust omdat je zóveel dingen te doen hebt en de corona-maatregelen je tot híer zitten. Je kinderen die nu alwéér de hele dag thuis zijn! Je partner die teveel op je lip zit…  Irritatie?

Dan komt er meestal ook niet veel van liefdevol met jezelf omgaan, of van een heerlijke vrijpartij met je geliefde.  Dat schiet er sowieso wat bij in, de laatste maanden, of is het eigenlijk al jaren niet meer zo’n spetterend avontuur?

Misschien zelfs al sinds de bevalling eigenlijk, dat je minder zin hebt in seks. Of sinds de verhuizing. Of….? Terwijl je vroeger zo’n bruisend liefdesleven had. Wat is er toch gebeurd?

Maar belangrijker, hoe kan je dat weer veranderen?

En wat kan je seksualiteit betekenen voor het ontwikkelen van je bewustzijn?

Hoe kan je weer een liefdevolle relatie met je eigen lichaam krijgen? En hoe kan je weer openstaan voor liefdevolle aanraking door een ander?

Dat leer je in deze prachtige online cursus, in een zeer betamelijke setting, met live begeleiding door een zeer ervaren Vallei-coach, Anita Groeneveld.
En nee, die zit niet naast je bed. Want je traint altijd alleen in de veilige intimiteit van je eigen slaapkamer. Maar je kan wel alles met haar delen, individueel, en samen met andere vrouwen, die hetzelfde pad als jij lopen. Dit doe je in de 3-wekelijkse live bijeenkomsten of de individuele zoom-sessies waarin veiligheid en betamelijkheid voorwaarde zijn.

Je leert jezelf opnieuw beminnen in een heel veilige situatie: Thuis, in je eigen slaapkamer, met de deur op slot.  En als je het even niet meer weet, dan kan je dat online bespreken met je coach en desgewenst live met de andere vrouwen in deze veilige kring.

“Anita is een wijze vrouw waarbij jij je direct veilig voelt. Anita weet wat je bedoelt en ze zegt eigenlijk altijd precies de juiste dingen waar je wat aan hebt.” (Karin, 58)

Na 6 maanden -én de jaren daarna- weet je hoe het ook alweer aanvoelt: liefdevol contact. Als je die weg van de zelfbeminning inslaat, leer je jezelf op een dieper niveau kennen, je komt weer in contact met je eigen krachtbron: Je seksualiteit.

Maar dat is niet het enige. Als je die seksuele energie weer stromend krijgt, vergroot je het zelf herstellend vermogen en wordt je gezonder, energieker en minder snel moe.  Je gaat weer blaken van energie en ook je omgeving zal merken dat je straalt!

Ook ontwikkel je jezelf tot een wijze, wetende vrouw.

Eerst even contact met Anita?  Stuur me een email, dan kunnen we kijken wat voor jou het beste is.

Praktisch:

Binnenkort zijn er de individuele online intakegesprekken met mij, je coach Anita.

De 1e LIVE groepsbijeenkomst is op woensdagavond 7 september 2022 in Tynaarlo, Drenthe.

Vóór die tijd heb krijg je les 1 van het lesmateriaal online in huis en kan je aan de gang met de 1e les en opdracht. Er zijn  totaal 8 lessen en het lesmateriaal blijft altijd in je bezit.

Vanaf de begindatum is er elke 3 weken een live bijeenkomst o.l.v. mij, je Vallei-coach Anita. Daarin stel je je vragen, deel je je ervaringen en doen we aanvullende oefeningen en meditaties.

Daarnaast zijn er individuele online sessies, minimaal 1 per maand, meer indien gewenst.

Na 2 weken krijg je de 2e les. Intussen zijn er de live groepsbijeenkomsten.  Hierdoor blijf je ‘bij de les’ en ga je ook resultaten waarnemen in je dagelijks leven.

Dit is een intensieve cursus waar je de rest van je leven wat aan hebt. Het vraagt je eigen, liefdevolle inzet en er wacht je een vriendelijke, warme en aandachtige coachgroep en een coach waarbij je je thuis voelt.  Je gaat zóveel leren!

Wat krijg je?

* 8 live groepsbijeenkomsten op een heerlijke locatie in Tynaarlo, Drenthe.

* Minimaal 4 individuele coachingssessies online.
* Het altijd toegankelijke lesmateriaal van Vallei-orgasme
* Een leven lang beheer over je energie, zelfliefde en geluk

Wat is je investering?

Dit hele mooie pakket kost je nu slechts €497,-

Ben je al in het bezit van het lesmateriaal Vallei-orgasme, dan betaal je €350,-

Gun jezelf dit geluk!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
7 september 2022
Tijd:
19:30 - 21:00 CEST
Kosten:
EUR497
Evenement Categorie:

Locatie

’t Oer
Bondweg 4
Tynaarlo, Groningen 9482 TN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0622421666
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Levenslust!
Telefoon
0622421666
E-mail
anita@levenslustcoaching.nl
Bekijk de site van Organisator