Laden Evenementen

Seksueel Geluk Tynaarlo

18 september 2024

Jouw seksualiteit is véél te waardevol om niet te gebruiken.  Het is zó’n enorme oerkracht, je kunt er immers nieuw leven mee maken! Maar je kunt die enorme power ook inzetten voor je eigen levenslust, energie en je geluk! Hoe zou het zijn als je niet meer voortdurend achter jezelf (of een ander) aanloopt, als je rust en liefdevolle ruimte in jezelf kunt ervaren, dat je als vanzelf de juiste personen aantrekt in je leven en dat je je seksuele vonk weer terugvindt? Klinkt fantastisch toch? En je hebt het allemaal in eigen hand.

Gun je jezelf deze super verrijkende boost onder je leven? Ben je het waard?

Je kunt nu instappen in dit mooie halfjaartraject waarbij je wordt begeleid in je Vallei-training.  We komen 8 keer live bij elkaar om alles wat je tegenkomt door te spreken met een groepje vrouwen. Daarnaast het je minimaal 3 online coachingsgesprekken en kan je elke maandagochtend aanhaken bij de online chi kung lessen en zijn er meerdere ondersteunende filmpjes voor je.

De online cursus Vallei-orgasme is zeer compleet, maar online is natuurlijk maar alleen. Het kan je werkelijk verder helpen door samen met anderen in een groepje vrouwen onder mijn begeleiding de training te doen.

Eerst even praten? Maak een afspraak in mijn agenda.

Dan kunnen we het er over hebben of dit wat voor jou is.

Tot snel!

Share This Event

9639407
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
18 september
Tijd:
19:30 - 21:00 CEST

Locatie

’t Oer
Bondweg 4
Tynaarlo, Groningen 9482 TN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0622421666
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Anita Groeneveld