Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vallei-on-tour: Sex Next Level.

3 september @ 19:30 - 22:00

€10

Ben jij een vrouw die zich seksueel uitgeblust voelt? Heb je sowieso bijna een burn-out? Of ben je seksueel helemaal gelukkig maar wil je weten wat er nog meer te beleven is?

Kom dan zéker op dinsdag 3 september om 19.30 uur naar Edanz. Taotrainer Reinoud Eleveld en Vallei-coach Anita Groeneveld vertellen je hoe je de volgende stap in je seksuele leven kunt maken.

Je kunt een avond verwachten vol prachtige informatie over hoe je meer energie en vitaliteit krijgt, hoe je een gelukkiger vrouw wordt en hoe je seksueel (weer) gaat stromen. Deze avond is bedoeld voor vrouwen. 

Dit is nog vrijwel onbekend in onze maatschappij. We weten nog niet hoe we onze eigen seksuele energie kunnen transformeren tot levensenergie en hoe het kan bijdragen aan een gezond,  lang en sexy  leven. Klachten als gevolg van de overgang, menstruatie en vermoeidheid kunnen aanzienlijk verminderen door het beoefenen van transformatie-seksualiteit. Ook de  drang naar het zoeken van ‘kicks’ om je beter te voelen kan verminderen, omdat je je domweg al gelukkiger voelt!

De Taoïstische visie op vrouwelijke seksualiteit, de seksuele Kung-Fu en het Vallei-orgasme worden uit de doeken gedaan in deze mooie  lezing.

Je hoort dingen over seksualiteit die je nog niet wist.

Jij kunt de voedende kracht van de aarde en de creërende kracht van de hemel leren voelen en gebruiken als dagelijkse energiebron. Je seksualiteit is de sturende, zachte kracht in jouw innerlijke landschap.


REINOUD ELEVELD is senior instructeur in de Healing Tao. Hij heeft op het hoogste niveau kennis verzameld over de kracht en de magie van het leven. Met zijn nuchtere kijk en enorme kennis van de diverse mysteriescholen is hij Europa's meest ervaren leraar. Zijn inspiratie komt van vele wijze leraren en leraressen, waaronder Annette Derksen en Mantak Chia. Hij geeft gepassioneerd en integer les in o.a. de seksuele Kung-Fu. zie ook https://taotraining.nl/reinoud/

ANITA GROENEVELD is naast fysiotherapeut een bevlogen Vallei-coach van de 1e lichting. Ze is zich haar hele leven al bewust van de kracht van seksuele energie en is in 2015 begonnen met het toepassen van de technieken van het vallei-orgasme. Inmiddels begeleidt ze andere vrouwen die dit pad ook hebben ingeslagen en geeft ze trainingen en workshops over vrouwelijke seksuele energie. zie haar website www.levenslustcoaching.nl  

 

Tickets €10 via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/sexnextlevel

€15 aan de zaal

Gegevens

Datum:
3 september
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€10
Website:
www.levenslustcoaching.nl

Organisator

Levenslust!
Telefoon:
0622421666
E-mail:
anitagroeneveld@levenslustcoaching.nl
Website:
www.levenslustcoaching.nl

Locatie

Edanz
Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ
Groningen,Groningen9716 EJNederland
+ Google Maps
Website:
www.edanz,nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram