Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

workshop seksualiteit voor lesbische vrouwen

7 maart @ 14:00 - 16:00

In samenwerking met Anita organiseert Poink een workshop over lesbische seksualiteit. Het is een informatieve middag waarin ook plek is voor vragen en ervaringen delen.

Workshop lesbische seksualiteit- Hoe hou je het lustig

Je kent het wel: in het begin van je relatie ben je dolverliefd en vrij je de sterren van de hemel. Maar na een poos merk je dat het wat begint af te nemen en dat het vooral gezellig wordt en je wat minder vuur en vlam in bed ervaart. Terwijl je nog steeds dol op haar bent en alles is goed, en bovendien zijn er zoveel meer leuke dingen die je samen doet. Is het mogelijk om die passie van weleer opnieuw te ervaren?

In deze workshop leer je meer over andere soorten orgasme dan het piekorgasme. Je doet inspiratie op om je bed warm te houden. We belichten hoe seksualiteit je gezondheid en vitaliteit beïnvloedt.

Je bent altijd verantwoordelijk voor je eigen seksualiteit, of je nu een relatie hebt of niet. Je bent welkom als individu. Of je single of in een relatie bent maakt niet uit.

De workshop wordt geleid door Anita Groeneveld, Vallei-coach. “Ik bewandel zelf het pad van het Vallei-orgasme. Ik help andere vrouwen om zich te verdiepen in en te verbinden met hun eigen seksualiteit”.

Alles vindt plaats in een veilige setting, er worden geen seksuele handelingen verricht.

Binnenkort meer info over aanmelden, prijs en tijdstip!

www.poink.info

Gegevens

Datum:
7 maart
Tijd:
14:00 - 16:00
Website:
www.poink.nl

Locatie

Roze huis
St Anthoniusplaats 1 6511 TR
Nijmegen, 6511 TR Nederland
+ Google Maps
Website:
www.poink.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram