“Hoe vertel ik het mijn dochter?”

Een prachtig bericht van Vallei: Leef je seksualiteit voor!

Ik plaats ‘m hier

Geen moeder wil dat er naaktfoto’s van haar dochter worden verspreid op social media. Of dat ze meteen all the way gaat op een eerste date met haar eerste vriendje. En daarom is het logisch dat ‘de vraag’ altijd gesteld wordt. Ook afgelopen woensdag weer, tijdens een Vallei-on-tour in Bergen.

Na de lezing steekt een vrouw van middelbare leeftijd haar vinger in de lucht, zichtbaar aangedaan: ‘Hoe vertellen we dit aan onze kinderen?’

Het verhaal over het Vallei-orgasme kan vrouwen diep raken. Meestal niet vanwege het orgasme zelf (dat blijft een fijne kers op de taart), maar vanwege de seksuele wijsheid die erbij hoort. Het verhaal over zelfbeminning en verliefd kunnen worden op jezelf. Over grenzen en hoe je een vitale, gelukkige en veilige vrouw wordt. Dat wensen we onze dochters zo ontzettend toe.

Want ook al ziet de lieve schat eruit als Beyonce, ze blijft een meisje. Onze dochters zijn geen volwassen, volleerde of wijze vrouwen. Ze hebben gidsing nodig.

Wat zou het fijn zijn als ze de juiste tools meekrijgen.

Dat je dochter leert over hoe je je onschuld bewaart en herstelt. Dat je beseft dat je niet hoeft te haasten in de liefde. Zonder jezelf in te perken of dat er dingen niet mogen.

Wijze vrouwen wijdden jonge meiden ooit in bij de waterput. Daar kregen ze te horen over de geheimen van hun seksualiteit. Over hoe je je seksualiteit kunt gebruiken als bron van kracht. Als energiecentrale waarmee je je hele leven vitaal kunt blijven. Hoe je verschillende vormen van orgasme kunt leren ervaren en met een blos op de wangen door het leven gaat.

Dus… hoe vertellen we dit onze dochters?

Dat vertel je ze niet. Met voorlichting en goede bedoelingen tover je je dochter niet om tot een wijze vrouw. Er is maar één effectief antwoord: je moet zélf een stromende, wijze vrouw worden. 30.000 moeders die het niet vertellen, maar voorleven, daar heb je wat aan. Daarom is het de missie van Vallei-orgasme om zoveel vrouwen in te wijden in de Vallei-technieken.

Wil je echt iets bijdragen, sla jezelf dan niet over. Je bent een wandelend voorbeeld voor de jonge meiden om je heen. Onderschat dat niet. Gebeuren er goede dingen met jou, dan valt dat op. Daar kun je op vertrouwen.

Je wordt interessanter voor jonge meiden.
Ze voelen zich vrijer om met je over seks te praten.
Ze zijn blij dat dat kan.

Je eigen leven knapt er ook behoorlijk van op. En als je het je dochter gunt, waarom dan jezelf niet?

Wil jij zo’n wandelend voorbeeld worden van een wijze, seksuele stromende vrouw? Met korting op deze cursus?

Of wil je er eens met mij over praten? Maak met onderstaande knop direct een afspraak in mijn agenda voor een vertrouwelijk en gratis gesprek: