Passie!

Wat drijft jou in het leven? Wat is je passie? Wat is je bron van inspiratie? Denk je er wel eens over na of volgt je leven het pad van toevalligheden, kies je de voor-de-hand-liggende opties?  Kies je voor veilig of duik je in het avontuur? Hart of verstand?

Bij het zetten van de stappen naar ‘Levenslust-Coaching voor Vrouwen’, zijn het thema’s die door mijn hoofd spelen. De vragen komen geregeld terug, als ik buiten mijn comfortzone leef, mijzelf in de wereld zet. Het is niet niks om met vrouwen over seksualiteit te willen praten.  Ik ontmoet weerstand, in mijn omgeving, ook bij mezelf.

Wie ben ik dat ik denk dit onderwerp -vrouwen, energie, seksualiteit- op de agenda te zetten? En op wiens agenda eigenlijk? Kan ik niet gewoon doen? Dan doe ik immers al gek genoeg?

Maar nee. Ik kan niet ‘gewoon’ doen. De energie die seksualiteit geeft is een passie! Erover praten, vrouwen helpen met zichzelf in contact te komen, vertellen wat ik weet, doorgeven wat ik geleerd heb over onze grootste energiebron en onze stuwende kracht, dáár wordt ik nou enthousiast van.

Ik weet zeker dat vrouwen, en ook mannen, gelukkiger worden als ze hun seksualiteit op orde hebben. Als ze niet telkens een kick hoeven na te jagen, maar een oergevoel van geluk hebben. Een warm, stevig en stromend seksueel fundament,  Dat is wijsheid.

En dat kunnen we leren. Je kan leren hoe je seksueel gelukkig wordt, hoe je energie uit je eierstokken kan gebruiken om vitaal te blijven. Of om na een dag hard werken ook nog ruimte te hebben voor een avondprogramma, voor je kinderen, je partner, of die leuke lezing in een dorp verderop.

En dan heb ik het nog niet eens over de boost die je seksleven krijgt. Je kunt leren op een ander niveau je seksualiteit te beleven, of je nu alleen bent of een partner hebt.  Je bent niet afhankelijk van de vraag of het lukt om iemand uit de kroeg op te pikken voor een one-night-stand.

Je bent niet meer seksueel afhankelijk van een ander. Het is een methode waarbij je je eigen seksualiteit herontdekt en aanwend voor je eigen geluk, energie en gezondheid. En je wordt er een veel leuker, stromender en energieker mens van. Echt waar!

Is het nieuw? Nee, deze technieken zijn al duizenden jaren oud, maar ze zijn in ons vrije westen onbekend. Ook hebben wij niet de traditionele inwijdingsrituelen die in andere tijden en culturen wel bestonden. Maar die diepe wijsheid is er nog wel. Je kan het herkennen, misschien is dit jouw  ‘wake-up call’.

En daar wil ik het met je over hebben. Dát is mijn passie, die is versterkt door de toepassing van de Vallei-technieken.  En je mag me er álles over vragen!

Wil je er eens met mij over praten? Maak met onderstaande knop direct een afspraak in mijn agenda voor een vertrouwelijk en gratis gesprek.

Zie ik je gauw?

Anita.