Lente, zomer, herfst, winter.

Voel jij het ook? Zie jij het ook? Ruik je het misschien?

De lente is in aantocht. Het wordt alweer wat warmer overdag en de voorjaarsbloemen schieten uit de grond! Je ziet dat de natuur ontwaakt!

Ontwaak Jij ook?

Of ga jij van je winterslaap naar de voorjaarsmoeheid?

En dan later nog door naar de zomergriep?

Niet meer doen hoor!

Er bestaat namelijk de mogelijkheid om jezelf energieker te voelen. Je kan léren om energie in overvloed te hebben. Je kan je eigen krachtbron zijn.

In onze westerse wereld kennen we deze technieken niet, maar nu heb jij de mogelijkheid om je deze geweldige technieken eigen te maken.

Ik heb je er al meer over verteld.

Als je deze oude, Taoïstische technieken leert heb je altijd toegang tot je eigen krachtbron. Ben je nooit meer uitgeput, heb je na je werk ook nog energie voor het avondprogramma.

En als bonus wordt je seksleven ook nog eens een stuk aangenamer. Want het geheim van altijd energiek zijn is je eigen seksualiteit!

Mijn eigen seksualiteit was na een aantal  gelukkige huwelijksjaren wel wat ingedut. We deden het niet zo vaak meer.  Te moe,  drukke werkdagen, de tuin, de dieren, Alles en iedereen vraagt je aandacht. Voor je het weet zit je ’s avonds liever te netflixen  of met een boek op de bank….

Ik dacht dat het alleen bij ons zo was.

Omdat we twee vrouwen zijn.

Toen ben ik gaan zoeken en het bleek dat het niet alleen in óns huwelijk voorkomt. Het gebeurt in bijna álle langdurige relaties. Oók als je heel blij met elkaar bent.

De Taoïsten noemen het een ‘koud bed’ . Daar kan ik me wel wat bij voorstellen. En net als bij de seizoenen kunnen er afwisselend ‘koude’ en ‘warme’ perioden in bed zijn. Dat is heel normaal. Het wordt pas een probleem als die afwisseling er helemaal niet is, als je bed te lang koud blijft en je in de bevriezing komt.

En waar zit nou toch het ‘aan’ knopje? Hoe krijg je je seksualiteit nu weer op gang? Hoe wordt je bed weer warm en krijg je daarmee die energiestroom weer op gang?

Want dát is wat het is. Als je seksualiteit goed op orde is, dan stroomt je energie. Je herkent dat nog wel van toen je hevig verliefd was en altijd wel wilde vrijen. Je kon de hele nacht doorgaan en de volgende dag weer fluitend aan het werk! Omdat je seksuele energie stroomde!

Daarover gaat de cursus die ik online volgde. Ik leerde mijn seksuele energie te sturen en werd weer een stuk energieker. Ik heb genoeg om mijn werk te doen en ’s avonds ook nog een leuk gesprek kunnen voeren of naar het theater te gaan.  Ik ben sprankelender, aanweziger, vrolijker, een leukere partner.  Alles gaat gemakkelijker.

Klinkt goed, toch? Wil jij dit ook? Dat kan!

Je kan zelf die online training  doen, veilig in je eigen slaapkamer, netjes, betamelijk.

Wil je er eens met mij over praten? Maak met onderstaande knop direct een afspraak in mijn agenda voor een vertrouwelijk en gratis gesprek!

Ik hoop van je te horen!

liefs, Anita.