Ik praat er heel graag over!

Zeer geregeld geef ik info-avonden over vitaliteit en seksualiteit met behulp van het Vallei-Orgasme. Veel vrouwen komen via mijn mailinglijsten en mond-op-mond reclame en soms door berichten in de lokale media.

En wat is het leuk om te kunnen vertellen wat vitaliteit en seksualiteit volgens de Taoïsten met elkaar te maken hebben. Wat geeft het een warm gevoel om met elkaar te kunnen praten over seksualiteit. Het betekent zoveel in ons leven!

Het trainen van het Vallei-orgasme kan zóveel veranderen in je leven en in je energie-huishouding.

Bijvoorbeeld hoe je leert sturen in je ‘innerlijk landschap’, en hoe je gelukkiger wordt en meer in contact komt met jezelf.

Hoe je zoveel meer leert voelen en daarmee ook je eigen grenzen leert kennen. Niemand walst meer over jou heen!

Hoe je contact met anderen liefdevol en met zachte ogen kan plaatsvinden. Hoe je onstuitbaar aantrekkelijk wordt en leeftijdsloos vitaal en gezond blijft.

 

Ik merk telkens weer, dat als vrouwen met elkaar in gesprek raken, er al gauw de diepte in wordt gegaan. Het gáát ergens over. We hebben elkaar zóveel te vertellen! Daarom begeleid ik vrouwen in groepen en individueel op de weg van het Vallei-orgasme. 

Ik kom graag bij jouw vrouwengroep vertellen wat het Vallei-orgasme voor je kan betekenen. 

Wil je er eens met mij over praten? Maak met onderstaande knop direct een afspraak in mijn agenda voor een vertrouwelijk en gratis gesprek.

Tot gauw!