Na de infoavonden…

Afgelopen week heb ik 2 info-avonden gegeven over vitaliteit en seksualiteit. Door vreselijke pech was er helemaal geen publiciteit in de lokale krant geweest en daarom was ik blij verrast dat er toch nog een aantal vrouwen kwamen via mailinglijsten en mond-op-mond reclame.

En wat was het leuk om te kunnen vertellen wat vitaliteit en seksualiteit volgens de Taoïsten met elkaar te maken hebben. Wat gaf het een warm gevoel om met elkaar te kunnen praten over seksualiteit. Het betekent zoveel in onze levens!

En wat het trainen van het Vallei-orgasme kan veranderen in je leven en in je energie-huishouding. Hoe je leert sturen in je ‘innerlijk landschap’.

 

Ook kon ik mijn plannen voorleggen om te starten met vrouwenkringen. Ik merk telkens weer, dat als vrouwen met elkaar in gesprek raken, er al gauw de diepte in wordt gegaan. Het gáát ergens over. We hebben elkaar zóveel te vertellen! Daarom starten we in maart met vrouwenkringen.
Een kring voor vrouwen die de vallei-training gaan doen en een kring voor vrouwen die er nog mee willen wachten. Ik kijk met een blij en tevreden gevoel terug.

Ook kijk ik alvast vooruit! Ik wil nieuwe info-avonden met meer publiciteit. Want er zijn wellicht nog meer vrouwen geïnteresseerd. En 8 maart, op internationale vrouwendag, organiseer ik samen met Myra een evenement voor vrouwen. Je hoort ervan!