Het begin!

LEVENSLUSTCOACHING. ZATERDAG 7 JANUARI 2017

2017 wordt het jaar waarop ik de kennis van de Taoisten over levenskracht ga helpen verspreiden onder vrouwen.

Waarom?
Wij mensen bestaan uit energie, maar toch zijn we vaak zo moe. Er is zoveel energie om ons heen, je kan het zien in de natuur. Zelfs in de winter. Een boom is kaal in de winter, maar we weten dat ‘ie niet dood is. We weten dat, als de lente komt, er weer knoppen aan de bomen groeien en de blaadjes gaan uitbotten. Dat er nesten worden gebouwd, nieuw leven wordt gevormd. Een constante cyclus van energie, van rust naar bruisend, van stilte naar muziek, van schaarste naar overvloed.

Zo gaat het bij mensen ook. Er is een constante cyclus van energie gaande, per dag, per week, per maand, per jaar. De winterperiode is de periode van rust, wanneer ‘ondergronds’ van alles gebeurt ter voorbereiding op de lente, op dat wat zichtbaar is.

Zelf zit ik in deze periode in de voorbereiding van mijn nieuwe levenstaak: Door middel van coaching ga ik vrouwen helpen hun energie weer te laten stromen.
Bijna de helft van de vrouwen is altijd moe. We doen ook héél veel. We hebben een baan, een gezin, een huishouden, een sociaal netwerk, mantelzorg, en daarnaast een partner met wie we een liefdesrelatie willen onderhouden.

Is het gek dat dat soms teveel energie kost? Is het vreemd dat vaak vooral de relatie met je partner eronder lijdt? Is het gek dat ook je seksualiteit wat minder wordt in je relatie?
Nee, dat is niet gek. Maar wél jammer. Want uit die seksualiteit haal je juist weer energie. Mits je weet hoe je dat opslaat en gebruikt.

Ik weet inmiddels hoe mijn seksuele energie mij weer levenskracht geeft. Mijn taak is het om die kennis met jou te delen de komende tijd…

Ik hoop dat je me blijft volgen, zodat jij ook leert hoe je je eigen energie opwekt en straks weer álles aankan in je leven.

Wil je er eens met mij over praten? Maak met onderstaande knop direct een afspraak in mijn agenda voor een vertrouwelijk en gratis gesprek!