Ik ben Anita Groeneveld

Mijn hele leven ben ik geïnteresseerd geweest in seksualiteit. Al vroeg ben ik begonnen met experimenteren met vriendjes, later werden dat vriendinnetjes.

Mijn eigen seksualiteit heb ik altijd ervaren als een bron van kracht.

Het maakte een groot deel uit van mijn identiteit. Als vrije, onafhankelijke vrouw, als lesbische vrouw, als kindvrije vrouw, als spirituele vrouw.

Ik heb seksualiteit altijd mogen ervaren als een stuwende kracht, als levensenergie. Ik dacht dat iedereen dat gevoel had. Ik dacht dat iedereen de magie van seksualiteit begreep en toepaste in haar eigen leven.

We zijn immers allemaal vrije vrouwen in een maatschappij waarin de seksuele revolutie heeft gezegevierd?

Maar wat gebeurde er?

Nadat ik 17 jaar in Amsterdam het leven, de liefde en mijn seksualiteit heb gevierd, ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven en zijn we in Noord Groningen gaan wonen, bijna ín de Waddenzee. Ik heb mijzelf een deugdelijk vak aangemeten en ben als fysiotherapeut aan het werk gegaan. Een mooi vak, maar het staat voor mij té ver af van seksualiteit.

Ik dreigde  mijn passie te verliezen en ook in mijn relatie verminderde de seksualiteit. Onbegrijpelijk voor een vrouw met zóveel seksuele drive als ik. Maar het gebéurde. Nét als in vele andere langdurige relaties.  Hoe was dat nou mogelijk? Ik hield en hou met heel mijn hart van deze vrouw!

Toen ontdekte ik het Vallei-Orgasme

Het was alsof ik seksuele voorlichting  2.0 kreeg! En het sloot voortreffelijk aan bij hoe ik altijd voelde en dacht over seksualiteit: De bron van levensenergie

Ik  wil álle vrouwen ermee laten kennismaken.  Dat is mijn missie. Het is zó belangrijk en kan ons zoveel sterker, warmer, mooier en gezonder maken!

Dit is interessant voor álle vrouwen: hetero, bi, lesbisch, trans, ouder, jonger, overgang, moeder, relatie, alleen….. dit wil je wéten!

Ervaring

Al m’n hele leven coach ik mensen beroepsmatig vanuit diverse invalshoeken.

Als jongerenwerker in club- en buurthuizen begeleidde ik jeugd van 11 tot 18 jaar in hun ontwikkeling.
Als fysiotherapeut coachte ik mensen naar meer gezondheid, als leefstijlcoach begeleid ik mensen naar een gezondere leefstijl. Nu help ik als vallei-coach vrouwen hun seksuele energie om te zetten in vitaliteit.

Ik heb opleiding en ervaring in

  •  Sociaal agogisch Werk,
  • Jeugd- en Jongerenwerk,
  • Fysiotherapie,
  • Valleicoaching,
  • Motivational Interviewing,
  • Leefstijlcoaching,
  • Door! Overgangsttraining/coaching,
  • Vrouwencirkels,
  • Taotraining parelbewustzijn,

 

Ben je geinteresseerd geraakt en wil je meer weten? Bekijk de website en vraag het gratis levenslustgesprek aan!