Voor jezelf en voor samen: de zeven sluiers van de liefde

“Is dit alles”?

Is jouw relatie een routine geworden? Is het nu “net een stuk in 13 delen”, zoals de onlangs overleden Hennie Vrienten en zijn ‘Doe Maar’ in de jaren 80 al zongen? 

Je houdt van elkaar, je hebt het goed, je hebt een huis, een auto, een kind of een hond en ook helemaal niks te klagen. 

Maar is dit het dan? 

De hevige verliefdheid van in het begin is allang verdwenen, je hebt hoogte- en dieptepunten meegemaakt in je relatie, je bent trots op behaalde resultaten in je leven.

Maar er is ook wat kwijt. 

Je praat niet meer echt met elkaar. 

Je hebt het over de dingen die in huis moeten gebeuren. 

Over een aankomende verjaardag.

Over de hondenbrokken die bijna op zijn en dat de kat op het vloerkleed heeft gekotst. 

Het meest enerverende is nog wel dat er een lampje in het dashboard van je auto aanging….

Dat kan toch niet echt de bedoeling zijn?

Je wilt toch graag een fijne, sprankelende, verdiepende relatie blijven houden? 

En misschien zit ‘m daar wel de crux: ‘blijven houden’.

Elke goede relatie is onderhevig aan veranderingen. Dat is een natuurlijke gang van zaken. Alles blijft in beweging, alles blijft stromen. Maar omdat wij in onze cultuur  gewend zijn aan het ‘hebben en vasthouden’ van een relatie, kan een verandering nogal eens tot een schrikreactie en een verkramping leiden. Dat is niet alleen jammer, maar dat houdt je ook in een patroon dat je tot je 84e kunt volhouden, maar waar het geluk niet echt vanaf straalt. 

Dus hoe kun je nu die verdieping in je relatie krijgen, hoe kun je dat gevoel van ‘jij bent mijn ware’ weer terugvinden. Waar zit die diepe emotionele verbinding? Hoe kun je samen dansen tot je 84e, of langer? 

Het geheim zit ‘m in de 7 sluiers van de liefde. 

Je kunt je de liefde voor jezelf en je relatie opnieuw ontsluieren met deze prachtige intimiteitsstappen. 

Je zoomt als het ware even uit uit je relatie en ontdekt dan stapje voor stapje dat je destijds héél goed gekozen hebt. Je ervaart opnieuw dat jouw partner de allerleukste is en je ontdekt nieuwe kanten van jezelf en van de ander. Je verdiept je weer in elkaar en en dat geeft je relatie precies datgene wat je allebei nodig hebt. 

Wil je weten wat en hoe die 7 sluiers zijn? Hoe ze werken? 

Ik stuur ze je je gratis op de mail. Hieronder vul je je email adres in. (Het document is nu nog niet helemaal klaar, binnenkort wel)

En mocht je er meer over willen weten, of dit onder professionele begeleiding van 2 Vallei-coaches willen onderzoeken, doe dan mee met het live zeven-sluiertraject voor vrouwen. 

Ja, dit doe je zonder je partner. Want je kijkt eerst naar je eigen versluiering en ontsluiering. Dat vertelt je namelijk al heel veel over hoe jij in de relatie tot jezelf en anderen staat. 

We gaan 4 zaterdagen live de verdieping in, stap voor stap kijken we naar jouw proces van verbinden en loslaten. 

Direct een afspraak in mijn agenda boeken voor een vertrouwelijk en informatief gesprek? Dat doe je met onderstaande knop. Tot gauw!