Ik wist niet dat het ook anders kon…

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in seksualiteit. Al vroeg ben ik begonnen met experimenteren met vriendjes, later werden dat vriendinnetjes.

Mijn eigen seksualiteit heb ik altijd ervaren als een bron van kracht. Het maakte een groot deel uit van mijn identiteit. Als vrije, onafhankelijke vrouw, als lesbische vrouw, als bewust kinderloze vrouw, als spirituele vrouw. Ik heb seksualiteit altijd mogen ervaren als een stuwende kracht, als levensenergie. Ik dacht dat iedereen dat gevoel had. Ik dacht dat iedereen de magie van seksualiteit begreep en toepaste in haar eigen leven. We zijn immers allemaal vrije vrouwen in een maatschappij waarin de seksuele revolutie heeft gezegevierd?

Nadat ik 17 jaar in Amsterdam het leven, de liefde en mijn seksualiteit heb gevierd, ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven en zijn we in the Middle of Nowhere in Noord Groningen gaan wonen. Bijna ín de Waddenzee. Ik heb mijzelf een deugdelijk vak aangemeten en ben als fysiotherapeut aan het werk gegaan. Een mooi vak, maar het staat vérre van seksualiteit.

Ik leek mijn passie te verliezen en ook in mijn relatie verdween de seksualiteit. Onbegrijpelijk voor een vrouw met zóveel seksuele drive als ik. Maar het gebéurde. Nét als in vele andere langdurige relaties. Hoe was dat nou mogelijk?

Toen ontdekte ik het Vallei-Orgasme.

Het was alsof ik seksuele voorlichting  2.0 kreeg! Ik leerde dat, hoewel wij allemaal ‘seksueel bevrijd’ zijn, wij in deze maatschappij maar de helft weten!  Wij weten alleen iets over voortplantingsseksualiteit. Seks om kinderen te maken. En als we die niet (meer) maken, dan versloft  langzamerhand datgene wat we eerst zo belangrijk vonden in onze relatie. Seks! Magie!
En dan dutten we in…..

En dan verliezen we energie.

En soms denken we dan ook dat onze relatie dood is.

Of wijzelf,  ‘van onderen’…

Dan proberen we krampachtig om dat gevoel terug te krijgen, eerst in onze relatie, met nieuwe speeltjes, of samen eropuit, of we liften onze borsten, oogleden of andere verzakkingen, of we gaan in therapie.

Of we worden verliefd op die leuke collega en hebben daar vernieuwende, spétterende seks mee. Dan denken we dat dát het helemaal is, we verlaten onze oude partner en gaan verder met de nieuwe liefde.

En na een poosje vervallen we in hetzelfde stramien van werken, boodschappen, schoonmoeder bezoeken  en 1x per maand seks. Of minder…..

Het kan ook anders

Er is ook een andere manier van seksualiteitsbeleving. Het is een al duizenden jaren bestaande visie op seksualiteit. Er zijn technieken waardoor we ons hele leven seksueel actief blijven en daarmee onze seksuele energie kunnen laten stromen. Zónder porno. Zónder botox. Maar met liefde voor jezelf. Waarbij je weer kunt stromen. Waar bij je weer voelt wat je tóen ook voelde, namelijk die fijne, lieve, warme sensualiteit, die jou op wolken deed lopen, die je genoeg energie gaf om je de dag door te laten bruisen, die je gelukkig maakte, energiek, warm en mooi.

In het westen kennen wij deze visie en technieken nog niet.

Ik wil jullie ermee laten kennismaken. Sterker, ik wil álle vrouwen ermee laten kennismaken. Ik vertel jullie er alles over, want, waarom weten wij dit niet? Het is zó belangrijk en kan ons zoveel sterker, warmer, mooier en gezonder maken!

Dit is interessant voor álle vrouwen: hetero, bi, lesbisch, trans, ouder, jonger, overgang, moeder, alleen of in een relatie… dit wil je wéten!

Wil je het er met me over hebben? Je kan me HIER altijd bereiken voor een gratis gesprek!

Dát is de magie van seksualiteit.

Wil je er eens met mij over praten? Maak met onderstaande knop direct een afspraak in mijn agenda voor een vertrouwelijk en gratis gesprek!