Live Halfjaartraject 'Seksueel geluk'

Binnenkort start het volgende Halfjaartraject ‘Seksueel Geluk’

Wil jij nu eindelijk wel eens geluk en liefde in je leven? Wil je je seksualiteit ontwikkelen op een nog ongekende maar integere manier?

Waardoor je liever voor jezelf wordt en een fijne aantrekkingskracht hebt op anderen?

Het ligt binnen handbereik.

Voel de verbondenheid met je eigen vrouwkracht, weet je gedragen door oude kennis over gezondheid, energie en seksualiteit.

Jouw seks is echt niet stuk. Het ligt misschien alleen wat verborgen, waardoor je je minder sensueel voelt.

Het afgelopen jaar was ook niet zo motiverend.  Ben je seksueel wat ingeslapen?

uitgeblust?

Irritatie?

En wellicht ben je uitgeblust omdat je zóveel dingen te doen hebt. Zoveel ballen in de lucht te houden.

Kom je wel eens aan jezelf toe? 

Lukt het je nog om liefdevol met jezelf omgaan, of met je intimi, laat staan de rest van je omgeving? 

Kun je nog spreken van een liefdevol seksleven?  Of schiet dat er sowieso wat bij in, de laatste maanden. Of is het eigenlijk al jaren niet meer zo’n spetterend avontuur?

Misschien zelfs al sinds de bevalling eigenlijk, dat je minder zin hebt in seks. Of sinds de verhuizing. Of….?
Terwijl je vroeger zo’n bruisend liefdesleven had.
Wat is er toch gebeurd?

Maar belangrijker, hoe kan je dat weer veranderen?

En wat kan je seksualiteit betekenen voor het ontwikkelen van je bewustzijn?

Hoe kan je weer een liefdevolle relatie met je eigen lichaam krijgen? En hoe kan je weer openstaan voor liefdevolle aanraking door een ander?

Dat leer je in deze prachtige online cursus, in een zeer betamelijke setting, met live begeleiding door een zeer ervaren Vallei-coach, Anita Groeneveld.

En nee, die zit niet naast je bed. Want je traint altijd alleen in de veilige intimiteit van je eigen slaapkamer.
Maar je kan wel alles met haar delen, individueel, en samen met andere vrouwen, die hetzelfde pad als jij lopen. Dit doe je in de 3-wekelijkse live bijeenkomsten waarin veiligheid en betamelijkheid voorwaarde zijn.

Je leert jezelf opnieuw beminnen in een heel veilige situatie: Thuis, in je eigen slaapkamer, met de deur op slot.  En als je het even niet meer weet, dan kan je dat bespreken met je coach en desgewenst met de andere vrouwen in deze veilige kring.

 

Daarnaast kun je wekelijks meedoen met de online chi kung lessen op de maandagochtenden. Het is heerlijk om je week te starten met deze ondersteunende en supermakkelijke oefeningen.  Ik begeleid je en we doen het mart alleen Vallei-vrouwen.

veranderen

online cursus

 "Anita is een wijze vrouw waarbij jij je direct veilig voelt. Anita weet wat je bedoelt en ze zegt eigenlijk altijd precies de juiste dingen waar je wat aan hebt." (Karin, 58)

Na 6 maanden -én de jaren daarna- weet je hoe het ook alweer aanvoelt: liefdevol contact. Als je die weg van de zelfbeminning inslaat, leer je jezelf op een dieper niveau kennen, je komt weer in contact met je eigen krachtbron: Je seksualiteit.

Maar dat is niet het enige. Als je die seksuele energie weer stromend krijgt, vergroot je het zelfherstellend vermogen en wordt je gezonder, energieker en minder snel moe.  Je gaat weer blaken van energie en ook je omgeving zal merken dat je straalt!

Ook ontwikkel je jezelf tot een wijze, wetende vrouw.

Eerst even contact met Anita?  Maak HIER EEN AFSPRAAK in mijn agenda. Dan kunnen we via een Zoomgesprek kijken wat voor jou het beste is.

Praktisch:

  • Binnenkort zijn er de individuele online intakegesprekken met mij, je coach Anita.
  • Vóór de eerste groepsbijeenkomst krijg je les 1 van het lesmateriaal online in huis en kan je aan de gang met de 1e les en opdracht. Er zijn  totaal 8 lessen en het lesmateriaal blijft altijd in je bezit.
  • Vanaf de begindatum is er elke 3 weken een live bijeenkomst o.l.v. mij, je Vallei-coach Anita. Daarin stel je je vragen, deel je je ervaringen en doen we aanvullende oefeningen en meditaties.
  • Daarnaast zijn er minimaal 4 individuele online sessies, meer indien gewenst.
  • Na 2 weken krijg je de 2e les. Intussen zijn er de online individuele- en live  groepsbijeenkomsten.  Hierdoor blijf je ‘bij de les’ en ga je ook resultaten waarnemen in je dagelijks leven.

Dit is een intensieve cursus waar je de rest van je leven wat aan hebt. Het vraagt je eigen, liefdevolle inzet en er wacht je een vriendelijke, warme en aandachtige coachgroep en een coach waarbij je je thuis voelt.  Je gaat zóveel leren!

Deze halfjaartraining is inclusief:

* 8  lessen Vallei-orgasme

* elke 3 weken live bijeenkomsten

* Minimaal 4 individuele online coachingsgesprekken

* Elke maandagochtend chi-kung les in je eigen huis, online
* Het altijd toegankelijke Vallei-lesmateriaal 

* met veel bonusmateriaal

* Hernieuwd contact met je eigen, stromende, liefdevolle, seksualiteit

* Een leven lang beheer over je energie, zelfliefde en geluk

Wat is je investering? Dit hele mooie pakket kan van jou zijn voor €695,-. Ben je al in het bezit van het lesmateriaal Vallei-orgasme, dan betaal je €550,-.

Gun jezelf dit geluk!