15/08/2017

"Wat is een Vallei-Orgasme?"

"Wat is dat nou eigenlijk, een Vallei-orgasme? "

Die vraag werd me deze week gesteld door een journaliste van een mooie krant. Niet zo gek, want de term 'Vallei-Orgasme' roept toch wel wat vragen op. Het roept in veel gevallen zelfs enige weerstand op, naast gelukkig ook nieuwsgierigheid.

Goeie vraag dus. Het Vallei-orgasme is dan ook voor meerdere  uitleg vatbaar.

Het is een organisatie, het is een beweging, het is een leerweg en het is, ja ook,  seksueel genot.

De organisatie Vallei-orgasme is een groepje mensen o.l.v. Tao-Trainer Reinoud Eleveld. Reinoud is zijn leven lang op zoek geweest naar kracht en energie, en naar het antwoord op de vraag hoe seksuele energie stroomt. Het antwoord daarop heeft hij bij vele leermeesters en meesteressen gevonden en hij geeft het vanuit Taoïstisch oogpunt door. Hij verteld dat seksuele energie kan worden gestuurd in het lichaam. Die duizenden jaren oude kennis geeft hij door in een 7-jaars training.  Een onderdeel daarvan is gegoten in een online cursus van 4 maanden. Voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk. De organisatie rondom die cursus heet Vallei-orgasme.

De beweging Vallei-orgasme is een vrouwenbeweging. Ze bestaat uit vrouwen die de weg bewandelen van het Vallei-orgasme. Vrouwen die bewuster willen leven, gezond oud willen worden, hun seksuele energie op orde hebben en willen laten stromen en die stevig in hun lijf willen zitten. Het zijn vrouwen die zijn aangeraakt door de magische werking van het leren kennen van het eigen lichaam,  van de zelfbeminning, van het sturen van energie in het innerlijk landschap. Het zijn vrouwen die met zachte ogen en een ijzeren hemd in de wereld staan. Vrouwen in bloemkracht. Vrouwen die de voedende kracht van de aarde en de creërende kracht van de hemel in zich kunnen verenigen. Het zijn krachtige, prachtige vrouwen.

De leerweg Vallei-orgasme is breder dan de cursus. Het gaat niet alleen over seksualiteit, maar het gaat over het aanwezig zijn in het lichaam, het voelen wat dit lichaam nodig heeft en het optimaal kunnen genieten in dit lichaam. Het gaat over het liefhebben van het mooiste dat je hebt meegekregen van je ouders: Jouw lichaam met alles wat daarin aanwezig is om perfect te functioneren. Het leert je de constante stroom van levensenergie die de aarde geeft te gebruiken in je dagelijks leven. Het leert je naar binnen kijken en voelen, en het leert je naar buiten stralen en stromen. Het leert je de aarde met al haar giften waarderen en respecteren, de hemel ontdekken en toepassen in je dagelijks leven. Het leert je gezondheid.

En ja, het vallei-orgasme is een soort orgasme. Een ander orgasme dan het piek-orgasme, waarmee we wat beter bekend zijn. Het is langdurig en kent bergen en valleien, het geeft stromen met energie die nog lang blijven na-vibreren. Het orgasme kan op alle plekken in het lichaam zich afspelen en hoeft niet per se bij de seksuele organen te blijven. Het is niet af te dwingen, maar als je de weg ernaar toe kent, en als je het wat tijd geeft, kan het je oppakken en onvergelijkbare sensaties geven. Je hoeft daarvoor geen partner in te schakelen, maar je kan het helemaal zelf leren kennen.

Mijn leven was al best heel fijn, maar de weg van het Vallei-orgasme heeft mij nog meer doen sprankelen, heeft me nog energieker, sterker en gezonder gemaakt. Ik ben gelukkig met mezelf en in mijn relatie, Ik voel mijn lichaam en de energie die erdoorheen stroomt. Mijn hele leven is ervan opgeknapt.

Nieuwsgierig geworden?

Op donderdag 7 september om 19,30 geef ik met mijn TaoTrainer Reinoud Eleveld en mijn Vallei-collega Myra van Eeken een lezing in de Biotoop van Haren, Kerklaan 30, Vleugel F.  Alleen toegankelijk voor vrouwen. Mannen komen later nog aan de beurt. Echt waar!

Je kan HIER een kaartje van 10 euro kopen.

Je komt toch ook?

Tot dan!

Anita.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief 


Levenslust!

KvK 67476376

Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram