“Wat is een Vallei-orgasme?”

“Wat is dat eigenlijk, een Vallei-orgasme? “

Die vraag word me vaak gesteld. Niet zo gek, want de term ‘Vallei-Orgasme’ roept toch wel wat vragen op. Het roept in veel gevallen zelfs enige weerstand op, naast gelukkig ook nieuwsgierigheid.

Goeie vraag dus. Het Vallei-orgasme is dan ook voor meerdere  uitleg vatbaar.

Het is een organisatie, het is een beweging, het is een levensweg en het is,  ja ook,  een enorme seksuele verdieping.

De organisatie Vallei-orgasme is een groep bevlogen mensen o.l.v. Tao-Trainer Reinoud Eleveld. Reinoud is zijn leven lang op zoek geweest naar kracht en energie en was nieuwsgierig naar de invloed en werking van seksuele energie. En eigenlijk daarmee ook naar de zin van het leven. Zijn we dat niet allemaal?

Het antwoord daarop heeft hij bij vele leermeesters en meesteressen gevonden en hij geeft het vanuit Taoïstisch oogpunt door. Hij verteld dat seksuele energie, als je er géén kind mee maakt,  kan worden gestuurd in het lichaam. Die duizenden jaren oude kennis geeft hij op vele manieren door, zo ook in de online cursus van 4 maanden. Voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk. De organisatie rondom die cursus heet Vallei-orgasme.

Vrouwenbeweging

De beweging Vallei-orgasme is een vrouwenbeweging. Ze bestaat uit zelfbewuste, sensuele, energieke en steeds wijzere vrouwen die het pad van het Vallei-orgasme lopen. Vrouwen die bruisend en intens leven, gezond oud worden, hun seksuele energie bij zich dragen en en daarmee krachtig en mooi in hun eigen lijf zitten. Het zijn vrouwen die zijn aangeraakt door de magische werking van het leren kennen van het eigen lichaam,  van de zelfbeminning, van het sturen van energie in het innerlijk landschap.

Verjongingskuur

Het zijn vrouwen die met zachte ogen en een ijzeren hemd in de wereld staan. Vrouwen in bloemkracht, van wie je de leeftijd niet goed kan inschatten omdat het lijkt alsof ze een verjongingskuur hebben ondergaan. Ze hebben een enorme aantrekkingskracht op anderen. Vrouwen die de voedende kracht van de aarde en de creërende kracht van de hemel in zich kunnen verenigen. Het zijn krachtige, prachtige vrouwen.

De levensweg Vallei-orgasme is breder dan de cursus. Het gaat niet alleen over seksualiteit, maar het gaat over het aanwezig zijn in jouw eigen  lichaam, het voelen wat jouw lijf nodig heeft en het optimaal kunnen genieten in jouw lichaam. Het gaat over het liefhebben van het mooiste dat je hebt meegekregen van je ouders: Jouw lijf met alles wat daarin aanwezig is om perfect te functioneren. Het leert je de constante stroom van levensenergie die de aarde geeft te gebruiken in je dagelijks leven. Het leert je naar binnen kijken en voelen, en het leert je naar buiten stralen en stromen. Het leert je de aarde met al haar giften waarderen en respecteren, de hemel ontdekken en toepassen in je dagelijks leven. Het leert je gezondheid.

onvergelijkbare sensaties

En ja, het vallei-orgasme is een soort orgasme. Een ander orgasme dan het piek-orgasme, waarmee we wat beter bekend zijn. Het kan heel stil en als een soort prettige onderstroom in je dagelijks leven aanwezig zijn, maar je ook langdurig en intens  meenemen door bergen en valleien, het geeft stromen met energie die nog lang blijven na-vibreren. Het is een andere vorm van seksueel genot. Het orgasme kan op alle plekken in het lichaam zich afspelen en hoeft niet per se bij de seksuele organen te blijven. Het is niet af te dwingen, maar als je de weg ernaar toe kent, en als je het wat tijd geeft, kan het je oppakken en onvergelijkbare sensaties geven. Je hoeft daarvoor geen partner in te schakelen, maar je kan het helemaal zelf!

Geluk

Mijn leven was al best heel fijn, maar de weg van het Vallei-orgasme heeft mij nog meer doen sprankelen, heeft me nog energieker, sterker en gezonder gemaakt. Ik ben veel gelukkiger met mezelf en in mijn relatie, Ik voel mijn lichaam en de energie die erdoorheen stroomt. Mijn hele leven is ervan opgeknapt, ik ben op weg een wijze vrouw te worden!

Vandaag kan je je nog inschrijven voor de cursus Vallei-Orgasme die je met korting kan aanschaffen. 

Wil je er eens met mij over praten? Maak met onderstaande knop direct een afspraak in mijn agenda voor een vertrouwelijk en gratis gesprek!